Bejelentésrandy orthon
a vipera barlangja

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Randy Orton

Ismerje WWE Szupersztár ® Randy Orton ® szerdán, február 1. és miért ezt a harmadik generációs WWE Szupersztár már birkózik a vérében. Randy Orton szánták a karrier a sport szórakozás. Elvégre nem minden WWE Szupersztár igényt tarthat a címe "legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka a WWE története". Aztán megint, Randy Orton is az egyik csak a harmadik generációs WWE Superstars a történelemben. A fia WWE Hall of Famer "Cowboy" Bob Orton, unokaöccse Barry "Barry O" Orton és unokája, a "The Big O" Bob Orton, Randy származik jellegzetes vérvonalat. Randy gyerekkori emlékei közé ül a konyhában a családja St. Louis otthonában "Rowdy" Roddy Piper és Greg "The Hammer" Valentine, és javítása a törött korláton támaszkodott, Andre the Giant. Nem volt még 5 éves, amikor nézte az apja knock out "Mr. Wonderful "Paul Orndorff a fő esemény az alakuló WrestleMania, és ő már tudta akart lenni WWE Szupersztár. Randy csillaga emelkedett, amikor megnyerte a World Heavyweight Championship, a soha nem látott 24 éves korában. Ma a WWE a "Apex Predator"-ként ismert egyik legjobb a gyűrű belsejében, s értékelik az ő munkáját a rajongók és társaik egyaránt. 2011-ben együtt játszott Randy mellett Oscar-jelölt Ed Harris, Chace Ellison, Mia Rose és Amy Madigan Frampton a nagykorúság dráma, hogy a What I Am a WWE Studios. Orton játssza a bosszúálló apa a verekedő és teszi Ed Harris 'karakter a cél egy rosszindulatú pletyka. Orton teljesítménye volt, mint megjegyezte, "Pitch Perfect" a Variety magazin. Ez a harmadik generációs Szupersztár továbbra is, hogy a jelet kívül a ringben értékelés megragadta szerepelt Lopez Tonight és a Jimmy Kimmel Live. Ő is nagyon aktív a Make - A - Wish Alapítvány, amely elismeri és kívánja, hogy beteg gyógyíthatatlan beteg gyermekeket. Lehet fogni Randy Orton minden héten SyFy a legnézettebb program, Friday Night SmackDown a 8/7c.

tovább >>Szavazás


LinkekHeló!

Üdvözöllek a randy orton fan culb oldalán!

Támogsd te is a világ legnagyobb harcosát!

 

It látható a nagyszájú dolph ziggler!

Ez fájni fog!Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Pont az [ 2012-03-08 16:58 ]

Még hogy jo pankrátor a legjobb pankrátor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ricsi [ 2012-03-06 18:57 ]

Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!